miercuri, 9 ianuarie 2008

Spybot


Spybot - Search & Destroy poate detecta si inlatura o multitudine de programe publicitare si module din calculatorul dumneavoastra. Spybot poate de asemenea sa curete din sistemul dumneavoastra lista programelor si a site-urilor de Internet pe care le-ati folosit, fapt care este deosebit de util in situatia in care folositi calculatorul impreuna cu alti utilizatori. Modulele alese pentru a fi inlaturate pot fi trimise direct catre utilitarul de distrus fisiere, care este inclus, permitand eliminarea completa a acestora din sistemul dumneavoastra. Pentru utilizatorii avansati, programul va permite repararea neconcordantelor din registru referitoare la programele publicitare si instalarile unor programe daunatoare. Utila trasatura care permite aducerea la zi prin intermediul Internetului asigura faptul ca Spybot este intotdeauna dotat cu cea mai actuala si completa lista de adware, dialeri si alti rezidenti nedoriti ai sistemului.
Versiunea 1.3 adauga utilitati care permit o imunizare imbunatatita, o interfata superioara si de asemenea integrarea unui Browser Manager pentru detectarea programelor spion, plus noua caracteristica (Fisiere/Gazda).
Poate detecta si sterge o multitudine de virusi adware de pe calculatorul dumneavoastra. In acelasi timp, programul va ofera multiple posibilitati de a sterge virusii adware, din toti registrii, facilitate eficienta in special daca folositi o retea locala. Pentru utilizatorii avansati, va poate repara registrii afectati de acest tip de virusi.

Niciun comentariu: